Takk for at du har vist interesse for våre reisedestinasjoner i Vest-Afrika – Senegal og Gambia. Enten du ønsker ferdig tilrettelagte rundreiser, din egen skreddersydde feriereise, aktiv ferie eller late dager på stranden, så har Pointe Atlantic en reise for deg.

Med hovedsete i Dakar, hovedstaden i Senegal, er vår fremste styrke nærhet til markedet. Vi kjenner disse landene bedre enn de fleste, og har meget erfarne reiseledere og guider til vår disposisjon. Vår tilstedeværelse er din trygghet!

Fleksibilitet er ett nøkkelord i vår forretningsfilosofi, og dette er mulig å oppnå da vi bruker kun rutefly til våre reiser. Det betyr at du fritt kan velge hvilken dag du vil reise, og har full frihet til å sette sammen din egen drømmereise. Alle arrangementer og opplevelsesmuligheter som Senegal og Gambia tilbyr får vi dessverre ikke presentert på disse internettsidene, så ta kontakt med oss for utfyllende informasjon om dine interessefelt.

Er dere en større gruppe som ønsker å reise på tur, eller planlegger dere en incentivesreise for deres forretningsforbindelser, så vil vi kunne skreddersy en tur etter deres ønsker.
Dersom du har en drøm om å få oppleve Afrika, og møte et fantastisk gjestfritt og vennlig folk, så gir vi deg muligheten til dette uten å måtte tilbringe store deler av ferien i fly. Etter en flytur på kun 8 timer – med mellomlanding i Brussel eller Paris, så vil du kunne nyte solfylte dager på stranden, eller dra på rundtur for å oppleve hva Vest-Afrika kan by på av opplevelser – såvel natur som kultur.

Velkommen til Vest-Afrika!